Accord quartet

Vissza

Weboldal: www.accordquartet.hu

 

 legújabb zenekadémista generációból verbuválódott kvartett az Accord. Hétéves együtt zenélésük alatt már bejárták a fél világot.

Az Accord célja, hogy megszólítsa a fiatalokat, ezért időnként meglepő helyeken is fellépnek: például a Kultiplexben, a Ferenciek terén, a metrómegállóban, vagy egy gyógyfürdő üres medencéjében. A nézőkkel való kommunikációt is komolyan veszik, a bevezetőt általában Ölveti Mátyás tartja, és koncert után is mindig van kivel beszélgetniük az érdeklődőknek. Hivatásuknak érzik a kortárs magyar komolyzene megszólaltatását, aminek eredményeképpen már eddig is számos szerző - például Fekete Gyula, Zombola Péter és Kákonyi Árpád - írt számukra műveket.

A kvartett tagjai szerencsésnek érzik magukat, hiszen rengeteg lehetőséget kaptak versenyezni és fellépni is - a jó kezdést kemény munkával próbálják meghálálni. Veér Csongor hegedűs szerint tudatosan ápolják eddigi kapcsolataikat. Ahogy fogalmaz, a kvartettnek négy menedzsere van: a négy tag - de lassan ez sem elég; lehet, hogy szükség lesz egy valódira is.

 

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2024. június 17.