Blokk

Vissza

Zenekarunk megalakulása óta mindig arra törekedtünk, hogy minden korosztály számára szórakoztató és színvonalas élőzenét játsszunk. Stílusunk nehezen meghatározható, de szerintünk az igényes bulizene kategóriába sorolható.
Műsorunkban megtalálhatók a 70-es, 80-as évek slágerei, de napjaink rock-os hangvételű magyar és angol nyelvű sikerszámai is. Természetesen mindezek egyéni BLOKK-os hangszerelésben és előadásban.
Vállaljuk koncertek, bálok, rendezvények, és esküvők zeneszolgáltatását.

Az együttes elődje az 1976-ban siófoki zenészekből alakult ROLL volt.
Akkor az angol és európai top-listák élére került számokat játszottuk.
Az 1980-ban történő névváltoztatás óta BLOKK néven működő együttes többszöri átalakulás és szüneteltetés után 1993-ban lett újraélesztve.
Azóta már töretlen lendülettel, folyamatosan működő egységes BLOKK vagyunk.
Nyári hónapokban a siófoki strandon található Spagetti House-ban tartunk felejthetetlen bulikat, immár kilenc éve. Az év többi részében pedig rendszeresen zenélünk az ország különböző szórakozóhelyein. Visszatérő fellépői vagyunk a soproni Volt fesztiválnak, és szinte minden főiskolai gólyabálon sikerült már fergeteges hangulatot varázsolnunk. Kevés hazai banda dicsekedhet hasonlóan széles és változatos műsorral, amit a hangszeres tudás mellet a háromszólamú ének tesz még élvezetesebbé.
A zenekar többször szerepelt egy színpadon az eredeti dalok előadóival is, akik ma is kivétel nélkül elismerően nyilatkoznak rólunk.

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2024. május 22.