Cantus Decorus

Vissza

Weboldal: www.cantusdecorus.iweb.hu/

Az együttest 6 fiatal férfi alkotja:
Az együttes legmagasabb szólamát éneklő Magyar Péter, 1994-ben végezte el általános iskolai tanulmányait a Nyíregyházi Kodály Zoltán Általános Iskolában, ének-zene tagozaton. A Cantemus Gyermekkarral több éven át, Európa és a világ számos pontjára eljutott. A Cantemus Fiú- Vegyeskarban előbb szopránt, majd később altot és tenort énekelt; több alkalommal vett részt fesztiválokon, kórusversenyeken.
Nagy Attila: Az együttes ügyvezetője 1996-ban végezte el általános iskolai tanulmányait a Nyíregyházi Kodály Zoltán Általános Iskolában, ének-zene tagozaton. Énekelt a Cantemus Gyermekkarban, illetve a Cantemus Fiú- Vegyeskarban; előbb szopránt, majd később altot, illetve tenort és baritont. Több alkalommal vett részt fesztiválokon, kórusversenyeken.
Eszenyi Gábor: Az együttes tenorja 1995-ben végzett a Nyíregyházi Kodály Zoltán Általános Iskola ének-zene tagozatán. Énekelt a Cantemus Gyermekkórusban, illetve a Cantemus Fiú- Vegyeskar vezető altosa volt. Jelenleg a Cantemus Vegyeskar tenor szólamát erősíti. 2004. nyarán diplomázott a Nyíregyházi Főiskola ének-zene-karvezetés szakán.
Gyülvészi Péter: Az együttes művészeti vezetője 1995-ben végezte el zenei tanulmányait a Nyíregyházi Kodály Zoltán Általános Iskolában. A Cantemus Gyermekkar és a Cantemus Fiú- Vegyeskar vezető szopránjaként, már fiatalon sokszor kiemelt szólamok, szólók éneklését vállalta.
Joó Benjámin 1996-ban fejezte be általános iskolai tanulmányait a Nyíregyházi Kodály Zoltán Általános Iskolában, ének-zene tagozaton. A Cantemus Gyermekkar és a Cantemus Fiú- Vegyeskar szoprán, illetve alt szólamaiban vezető szerepet betöltve, több alkalommal vett részt fesztiválokon és kórusversenyeken. Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki karára jár; építészmérnöknek tanul. Az együttes baritonjaként a Cantemus Vegyeskar bariton szólamát is erősíti.
Kiss Balázs: Az együttes basszusa 1996-ban végzett a Nyíregyházi Kodály Zoltán Általános Iskola ének-zene tagozatán. A Cantemus Fiú- Vegyeskar altosaként, számos fesztivál és kórusverseny résztvevője volt.

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2023. december 7.