Comacho

Vissza

A Camacho zenekar két gimnáziumi tanár - Antonio (matematika, fizika) + José (dráma, mozgóképismeretek) - alkotta duó.
Szóval tanárok. De ez semmi! Ők azok, akik bármely korosztályt képesek szórakoztatni.
Nem virtuóz zenészek, ez igaz, megasztárok sem lehetnének, de néhány mondatban elmondom, hogy mire képesek.
Antonio a "Ha elindul a vonat" végén, amikor már a közönség is velük énekel, patakokban folyó könnyek mögül köszöni meg a közreműködést, majd a "The legend of Tom Dooley" végén lemegy spárgába, s gitárját a feje fölött megpörgetve üti le a záróakkordot.
Aztán a "Redeption song" alatt felszabadít két elefántcsontparti egyetemistát az unicum okozta mélyrepülés fájdalmától, később két korsó ír sör mellett meséli el Brian keresztre feszítésének nem egészen hiteles, de eredetinek tűnő történetét.
S végül négy szingli lány szemébe néz - mélyen -, hogy aztán a "My dingaling" alatt, kizárólag hangszálai mozgásanyagának szépségét, és a lelkéből áradó szuggesztív erőt felhasználva, átalakítja önképüket finom felszolgáló bébikké, akik hozzáértésükkel később kitöltik hétköznapjait. José a "Guess who" szólója alatt négyszer lemegy alfába, a "Pleace accept my love" mély, dörmögő hangjainak lágy simogatása közben kétszeres apa lesz, ami végigkíséri életét, a "Csattanoga csucsu" ósdinak tűnő szövegével olyan mély értelmet ad a barátságnak, hogy több lány szőrösödni kezd - végérvényesen -, a "No woman no cry" sem segít a gyengébbik nem kimondásában.
Annál inkább egy erősebbik igen felkiáltásba torkollik minden hallgató részéről, s férfi és nő eggyé válik, majd egy kis híján hatperces orgazmusban kimúlik, amikor belekezd a "Guarda come dondolo" riffjébe, végül érces hangjával vési fel a szerelmes pedagógusok öröknek tűnő jelmondatát a kocsmák, pubok, tanárik, és kijelölt dohányzóhelyek mennyezetére: "Girl, you'll be a woman SOON".
És mi történik éppen? Megjelent Lolita, a tékozló egykori diáklány, aki jelenleg tanuló tanító, tanító?, az már majdnem pedagógus, a zenekarba vele, éljen az "I will survive"!, bele a közepébe, mint Jesse James, éljenéljenéljen,lány is van a zenekarban,

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2024. június 19.