Extázis

Vissza Műsorszervezés
Rácz Erika 30/9412-610

Az Extázis zenekar jelenlegi felállása 2005 őszén alakult ki, amikor Tuza Róbert (ének) és Nagy Balázs (gitár) - akik már korábban is együtt koptatták a világot jelentő deszkákat - egy olyan rockbandát szerettek volna létrehozni, amit a közeli barátság és a közös zenei érdeklődés tart össze. Amit olyan emberek alkotnak, akikben megvan a kellő kitartás és ambíció, de egyúttal a szerénység és az alázat is, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy egy zenekar hosszú távon elismert lehessen. 
A tagok egyenként már végig járták a maguk útját számos zenei formációban, mielőtt találkoztak. Így került be a zenekarba egy igazi tapasztalt dobos, Gachal Gábor "Gachi"személyében, aki már több együttesben is igazolta zenei rátermettségét. Ezt követően, a legjobb időben érkezett Szarka Endi (gitár) egy ismerős zenekarból. Az ő zenei múltja is sokoldalú, hiszen ekkor már elmondhatta magáról, hogy több műfajban is megállta helyét. A jelenlegi felállás pedig Nagy Dénes (basszusgitár) érkezésével vált véglegessé, aki szintén több zenekarban megfordult már és más hangszereken is bizonyította zenei fogékonyságát.

A zenekar készen állt és az összes energiáját mozgósítva születhettek az új dalok. Folytak a próbák és zajlottak a koncertek. Több sikeres együttes előtt is lehetőséget kaptak a bemutatkozásra. 
A szervezést ekkor még a zenekar tagjai vették vállukra és több fesztiválra is bebocsáttatást nyertek, ahol a mai napig visszatérő vendégnek számítanak.

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2024. június 19.