HunKun Dance

Vissza Műsorszervezés
Rácz Erika 30/9412-610

 „Minden nemzet a saját népi kultúráját igyekszik méltóképpen megőrizni a hagyományőrzés által. A HuNKuN DaNCe egy evilági Folk-show produkció, a Kárpát-medence igazi magyar motívumkincseiről, amiben a múlt nyers erői és a ma érzelmei uralkodnak!”

Aktuálisan megrendelhető produkcióink!

Kárpátok Táltosai!

 - Látványos 20-25 perces Folk-show produkció, 4 táncossal (csak fiúk)! -

  Ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a magyar motívumokat, és a magyar vircsaftot! Ezt, a messzi földre híres duhaj hangulatot képviseli kis csapatunk, már 4 éve! Új produkciónkban, ha leveri a csillárt a táltos bot, és ha beszakad a sámándob, akkor is piros tenyérrel tér mindenki haza! Ősi és eredeti, fergeteges és szórakoztató az előadásunk!

 Mi vagyunk a modern kor Sámánjai, a Kárpátok Táncos-Táltosai!

Népünk Ritmusára!

- Magyaros lendülettel és egy lélegzettel, 6-8 táncossal (vegyes felállás)! -

A lehengerlő Folk-show felvonultatja a HuNKuN DaNCe eddigi legfontosabb állomásainak legismertebb koreográfiáit a New York-i Világbajnokságot megnyert „Magyar Legények”-től, a Ritmus Cirkusz porondján át a „Botolom”-ig, a Nox-Most koncertturnén keresztül a „Szeretem”-től, a 2010-es Berlini Mezőgazdasági Világkiállítás, „Kanalom” című számáig. Egy olyan utazáson vehetünk részt, ahol a magyar néptánc több ezer kilométert tett meg, röpke 2 év alatt.

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2024. május 24.