Idiot Side

Vissza Műsorszervezés
Rácz Erika 30/9412-610

Az Idiot Side már egy évek óta működő együttes, de hivatalosan 2004 novembere óta, amikor megalakult az együttes jelenlegi formációja (Barna Balázs (Barnee), Gönczy Gergő, Lapis Botond László és Tóth Roland) és Gönczy Győző menedzser a szárnyai alá vette őket. Az ő munkálatainak köszönhetően egyre több fesztiválra és rendezvényre meghívták őket, így hamar népszerűek lettek005-ben kezdődtek el az együttes első stúdiófelvételei először a budapesti Brillanti Stúdióban majd a szerencsi DREAM Stúdióban, ahol ket saját számot és két feldolgozást vettek fel.

Az évek alatt az Idiot Side népszerűsége egyre nőtt, így 2008-ban ők lehettek Lola március 7-ei nagy koncertjének előzenekara. Később az a megtiszteltetés érte őket, hogy ők lehettek Avril Lavigne július 7-ei budapesti koncertjének előzenekara, de mivel az időjárási viszonyok miatt sokat csúszott a kezdés, végül nem léphettek fel. 2008-ban a zenekar bekerült a magyar médiába is, amikor szerepeltek a VIVA TV-ben, melynek azóta többször is vendégei voltak.

Szintén 2008-ban készült e az együttes első videoklipje a Szebb világ című dalukból, melyet csak az interneten láthattak az emberek.

2008 végén jelent meg első olyan videoklipjük, amelyet a VIVA TV is elkezdett sugározni a Könnyen jön című dalukból. A dal igen népszerű lett a csatorna nézőinek körében, a VIVA hivatalos slágerlistáján a VIVA Chart-on elérte a 10. helyet. A klip érdekessége, hogy mielőtt a csatorna a műsorára tűzte egyes jelenetei miatt cenzúrázni kellett.

2009-ben jelent meg az együttes harmadik videoklipje (a második, amely a TV-ben is látható), mely a Szárnyak nélkül című dalukból készült.

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2023. december 8.