Karaokebuli

Vissza

Weboldal: www.karaokebuli.hu/

Minden esetben csak professzionális technikával (projektorral, plazma tv-vel, vezeték nélküli mikrofonokkal) vállaljuk a karaoke szolgáltatás lebonyolítását. Zenei tárunkban egyaránt megtalálhatóak a nemzetközi (kb. 5.000 dal) és a magyar slágerek (kb. 1.000 dal). Kiváló minőségű zenei alapokat használunk, saját készítésű klipekkel kiegészítve. Természetesen a szórakoztató karaoke szolgáltatáshoz, nem csak a profi technikai háttér elengedhetetlen. Műsorvezetőnk a buli elejétől a végéig szórakoztatja, buzdítja a vendégeket, előkészíti a hangulatot, hogy mikor mindenki összeszedte a bátorságát, indulhasson a fergeteges parti. Cégünk az alapítója a Magyar Karaoke Szolgáltatók Egyesületének, így az elérhető magyar számokból mindig az EREDETI verziót használjuk!
EXTRA SZOLGÁLTATÁS:
Karaoke szolgáltatásunk mellé digitális képkeverési lehetőséget is kínálunk, ami lehetőséget biztosít arra, hogy a klipek hátterébe bármilyen videó forrásból bekeverjünk anyagot. Ezzel az izgalmas technikai lehetőséggel, akár az éneklő vendég is szerepelhet a klipben.
MŰSORVEZETŐ SZOLGÁLTATÁS:
Rendezvényekre cégünk hivatásos műsorvezetőket és színészeket is biztosít, a programok gördülékeny és szervezett lezajlásának elősegítésére.

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2024. július 16.