Larry Hypnox

Vissza Műsorszervezés
Rácz Erika 30/9412-610

Larry Hypnox a színpadi hipnózis magyarországi meghonosítója, és egyedülálló hazai előadója.

Több évtizedes színpadi gyakorlattal rendelkező

HIPNOTIZÕR 

 A színpadi show-hipnózis egy új lehetőség a kikapcsolódásra, ahol az előadás magas színvonala, a  humor és a misztika ötvözete a garancia arra, hogy mindenki megtalálja a maga szórakozását.

A show-hipnózis egy egyedülálló előadási forma, rengeteg ötletet, humort és misztikát rejt, így nagyon élvezetes mind a közönség, mind a közönség soraiból kikerülő önként jelentkező szereplők ré-szére. Ezeknek az önként jelentkező nézőknek a szereplése adja a show savát borsát, így minden előadás egyedi, különleges és meg-ismételhetetlen.

A show egy bevezető monológgal kezdődik, amely során a hipnotizőr ismerteti a hipnózis lényegét a közönséggel és különbö-ző rávezető gyakorlatokkal teszteli a képességeiket. Ezután arra bátorítja a közönség tagjait, hogy önként jelentkezve vegyenek részt a show további részében.

A bevezetés után 10-30 önkéntes feljön a színpadra és a hipnotizőr figyelmesen, méltóságukat nem sértő módon elkalauzolja őket a hipnózis felemelő állapotába. Mindezt barátaik, szomszédjaik, kol-légáik, üzletfeleik előtt!

Az igazi mulatság csak ezután következik: a hipnotizált személyek környezetet és személyiséget váltanak, és akár mozisztárokká, sportolókká vagy rockénekessé is válhatnak!

Bár a hallgatóság eközben nagyszerűen mulat, arra mindig vigyá-zunk, hogy sértő vagy illetlen helyzetbe semmiképpen ne kerülje-nek az önkéntesek. A hipnózis állapota egyébként sem engedné, hogy olyan dolgokat vigyenek véghez a szereplők, ami az etikai vagy a morális hitvallásukkal ellenkezik.

Ahogy a show végére érünk, mindenki kellemes emlékekkel távoz-hat a rendezvényről, és később is elismeréssel gondolnak a  hipnó-zisra. A legtöbb szereplő később keresi a lehetőséget, hogy a hip-nózist a mindennapi életben is alkalmazhassa.

A produkciók megrendelésre készülnek, tehát a hosszukat, stílu-sukat is az igényekhez igazítjuk: legkevesebb 45 percesek, de akár két óráig is tarthatnak.

Egy Show-hipnózis műsor szinte bárhol megrendezhető. Szabadtér-en, stand-up comedy klubban, vacsorával egybekötött bálon, vagy akár egy házibuliban is. De lehet nagyszínpadi rendezvény, több ezer néző előtt. Mindig a helyszínhez, a közönség számához és ter-mészetesen a megrendelő igényeihez igazítjuk a show stílusát. Iskolák, egyetemek buliján is felejthetetlen élményeket adhat egy hipnózis est.

A hipnózis egy hihetetlenül kellemes élmény! A vendégek várható-an mélységesen ellazulnak és nagyon elégedettnek érzik majd ma-gukat. A show végén, mikor felébredtek a hipnózisból, frissek és energikusak lesznek, mintha csak egy mély, pihentető álomból éb-rednének. Nem csoda, ugyanis 45 perc hipnózis felér négy-hat órai alvással!

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2024. június 17.