Los Pagos

Vissza

A zenekar alapításának ötlete, valamikor 2002. májusában született meg, amikor is Zsolti és Levi az Argies koncerten megbeszélték, hogy punk bandát alapítanak. Telt-múlt az idő, és sor került a P.icsa koncertre (Szejkén), ahol megegyeztek abban, hogy miután Zsolti feljön Kolozsvárra, zenésztársakat keresnek. 
Erre szeptemberben került sor. A dobos jelölt Misu volt a Traumaból, a gitáros pedig Misu a szomszédból. Mind a ketten örültek a felkérésnek, és szeptember végén elkezdtek próbálni. Először Radu (Trauma) picéjében nyomultak, majd némi probléma után (köcsög szomszédok) átköltöztek egy másik terembe.
Megvolt első koncertünk is, 2003. január 28-án. Szerencsére jól sikerült, az emberek pogóztak, mikrofonállványok jöttek az arcunkba, jó volt. Készült pár kép is, sajnos a srác nem állt a fényképezés magas fokán, de ez van. Nézzétek meg őket. Újabb koncertdátumot a "Koncertek"-re kattintva találsz.
Na, eltelt egy év. Faszákat koncerteztünk, ittunk, buliztunk. Nagy Misu megjárta Németországot, Zsolti az amerikaiakat boldogította, Levi és Kicsi Mishu továbbra sem adták fel Románia elzüllesztését. Ismét itthon mindenki, újra indul a pogó, figyeljétek a koncertdátumokat! Ja, közben megcsináltuk a demót, nemsokára az oldalon lesz pár szám, meg meg is rendelhetitek tőlünk cd-n.
Nagy Misu kiment Hollandiába, mi meg egy idő után kipróbáltunk két dobost. Az egyik Norbi, a másik Moris. Moris maradt. Várjuk a koncerteket.  Visszajött Nagy Misu...
A magyarországi koncerten Dan (Matli) a Dance Trauma-ból fog kisegíteni gitáros téren, Levit ugyanis nem akarják kiengedni a hatóságok.
A 2004. IX. 26-ai I. Pogo Fesztiválon már új dobossal léptünk fel. Norbinak hívják. Nagy Misu haza költözött Nagyszebenbe.
A 2005-ös év a változások éve volt. Miután Levi Bukarestbe költözött, úgy döntött a zenekar, hogy újabb változás szükséges, mégpedig a dobok terén. Már odáig jutottunk, hogy sem Mishu sem én nem akartunk szóba állni Norbival, úgyhogy elváltak útjaink, aminek a zenekar nagyon örül, mert egy jó dobost találtunk helyette, aki normálisnak is tűnik. Nem a pénz az életcélja, és nem tartja magát a legprofibb zenésznek (legalábbis eddig úgy tűnik). Ezen kívül kipróbálunk egy trombitást és egy harsonást is.

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2024. április 18.