Mikulásország

Vissza

Weboldal: www.mikulasorszag.hu/jatszohaz.htm

Babaszoba - bébi- és kisgyermek játszóház:
(6 hónapostól 3–4 évesig, gyerekmegőrzés a megfelelő biztonsági technika alkalmazásával.) Az adott területen a gyerekek játék igényéhez illeszkedően, változatos összetételű játékokkal rendezünk be egy hangulatos játékteret, a babaszobák hangulatát idézve. (szükség szerint pelenkázó és etető kellékekkel felszerelve) A foglalkoztató szakemberek közreműködésével a kisgyermekek számára hosszú ideig hasznos és élvezetes elfoglaltságról tudunk gondoskodni. Játékok: különböző színes, variálható és zenélő bébi játékok, kisautók, hintaló, labdák, babák, textil játékok, fa játékok, puzzle, építő játékok, rajzeszközök, stb…
További szolgáltatások: Mini Vidámpark,Komplex játszóház… Játszóházi foglalkozások:
A tartalom és a játékok jellege a megbízó igénye szerint alakíthatók: kvíz játékok, vetélkedők, körjátékok, fogócskák, labdajátékok tanítása játékvezetővel; ügyességi próbák: célba dobás, egyensúlyozás, kötélhúzás, felismerési, illesztéses, lufis, labdás játékok, műveltségi játékok, fejtörők a gyerekek életkorához illeszkedően; akadálypálya ügyességi próba-állomásokkal, nyereményekkel igény és lehetőség szerint.
Kézműves foglalkozások:
A gyerekek asztaloknál komplex foglalkozás keretében bájos jelmezes animátorok vezetésével papír- anyag- és "ujj" bábokat, figurákat, díszeket, süvegeket készíthetnek; valamint rajzolhatnak, festhetnek, választhatnak még origami, papírvirágok, csuhé, szalma, rongybaba, textilmunkák, virágkötészet, gyöngyfűzés, termésbábok, üvegfestés, mézeskalács, szövés, gyertyaöntés, adventi koszorúkötés stb. közül is , sőt még arcfestést is kérhetnek.
A fentiektől eltérő kívánságokat, ötleteket a megrendelők kérése szerint kidolgozzuk és megszervezzük!

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2023. március 22.